Freakfest Update: Full Concert Lineup

freakfest2012

Hey Freakfesters, we’ve got your full concert lineup ready and waiting for you to sink your fangs into. Don’t yet have your tickets to the biggest Halloween party in Madison?  Click here to snag ’em before they’re all gone!

Read on for the details…

 _________________________________

CAPITOL STAGE

MAC MILLER

12 midnight to 1:30am (90 minutes)

PROF

10:45 to 11:45 (60 minutes)

KIDS THESE DAYS

9:45 to 10:30 (45 minutes)

KYLE & KEEM

9 to 9:25 (25 minutes)

RAGE LIFE

8:30 to 8:55 (25 minutes)

A.N.T.

8:00 to 8:25 (25 minutes)

 _________________________________

GILMAN STAGE

BIG GIGANTIC

11:45 to 1:15 (90 minutes)

NOBODY BEATS THE DRUM

10:30 to 11:30 (60 minutes)

MIKE CARLSON

9:40 to 10:30 (50 minutes)

DJ BROOK

8:50 to 9:40 (50 minutes)

WYATT AGARD

8 to 8:50 (50 minutes)

 _________________________________

FRANCIS STAGE

ROSTER MCCABE

12:00 Midnight to 1:30am (90 minutes)

COSTUME CONTEST

11 to 11:45 (45 minutes)

GENTLMEN HALL

9: 45 to 10:45 (60 minutes)

BATTLE OF THE BANDS CONTEST WINNER

8:30 to 9:20 (50 minutes)

THE LATELY

7:30 to 8:15 (45 minutes)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s